Mekaaniset koneet

Juki ompelukoneilla 4 vuoden täystakuu!

Huoltamalla Espoon Koneen myymälöistä (Espoo, Vantaa ja Järvenpää) ostetun Juki ompelukoneen ennen takuuajan umpeutumista, saatte täystakuulle vielä 2-vuoden lisätakuun!

Juki on maailman johtava koti- ja teollisuuskoneiden valmistaja. Juki on valmistanut ompelukoneita yli 80 vuotta ja kotiompelukoneita yli 70 vuoden ajan. Ensimmäinen ompelukone oli mallimerkinnältään kuvan Juki HA-1. Lue lisää Jukihistoriasta. Japanilaislähtöiset tuotteet ovat tunnettuja innovatiivisesta teknologiastaan ja laadustaan.

Juki ompelukoneita käytetään maailmanlaajuisesti ja Juki onkin yksi suurimmista teollisuusompelukonevalmistajista. Onkin 40% mahdollisuus että vaatekappaleesi on ommeltu juuri Jukilla. Ihmiset jotka haluavat luotettavuutta, helppokäyttöisyyttä ja mielen rauhaa luottavat Jukiin.

ompelukoneet

 


Hintatiedot valtuutetulta jälleenmyyjältäsi

Juki HZL-355Z

Juki HZL-353Z

Juki HZL-29Z

Mekaaniset ompelukoneet


Etsitkö helppokäyttöistä ompelukonetta? Tästä ei ompelukoneen käyttö paljon helpotu. Sillä tässä meidän myydyimmässä mekaanisessa ompelukoneessa – jota myös kouluihinkin toimitetaan – on kaikki oleellinen ompelun kannalta helpottavat toiminnot.


Juki HZL-355Z

Monipuolinen ompelukone 26:lla ompeleella

Juki HZL-355Z
Juki HZL-355Z

Helppokäyttöinen mekaaninen ompelukone jousto-ompeleilla. Kuten huippusuosittu HZL-353Z, mutta useammalla ompeleella. Tässä on kaikki ompelun kannalta oleelliset helpottavat toiminnot.Juki HZL-29Z

Helppokäyttöinen perusompelukone

Juki HZL-29Z

Automaattilangoitin, laske vipu ja käännä – voiko ompelukoneen langoittaminen olla näin helppoa? Suuri ja helppokäyttöinen ommelvalitsin sekä peruutusvipu helpottavat myöskin käyttöä.