Jeux Sakura Iron-T Inox Silityspöytä + Höyrynkehitinkeskus + Silitysrauta

Ammattimaiseen käyttöön valmistettu silityspöytä imulla. On myös taitettavissa pienemmäksi säilytystilan säästämiseksi.

Hinta / Price: 995,00 €

Kuvaus / Desc.

Laudassa on 600W lämmistysvastus sekä lämpötilan portaaton termostaattiohjaus 0 – 90 °C.

Jeux edustaa parasta Italialaista laatua. Järjestelmä erottuu korkealla laadullaan ​​ja on koristeltu sakura-elementeillä. Silitysjärjestelmä on valmistettu Italiassa.  Kaikki komponentit on myös 100 % valmistettu Italiassa.

Tämä silitysjärjestelmä on jopa 10 kertaa nopeampi ja tehokkaampi kuin tavalliset silitysjärjestelmät. Lisäksi käytät tätä järjestelmää kotitaloussilitysrautojen verrattuna verrattomasti pidempään, koska osat ovat vaihdettavissa ja järjestelmä on huollettavissa.

Sakura Iron-T -järjestelmä on täydellinen; hintaan sisältyy teollinen erikoisergonominen silitysrauta,  teflonpohja, kuminen lämmönkestävä alusta.  

Ergonomisesti muotoiltu pöytä on helposti ja nopeasti siirrettävissä, sillä siinä on pyörät, ja se voidaan kätevästi tarvittaessa taittaa kokoon tilansäästävää säilytystä varten.

Järjestelmän korkeus on myös säädettävissä 85 cm:stä 110 cm:iin.

Tähän silitysjärjestelmään on integroitu tehokas ammattimainen 2,2 litran höyrynkehitin. Silityslautaan on integroitu tehokas tuuletin, joka imee silitysraudan ylimääräiset höyryt pois, varmistaen ihanteellisen silitystuloksen.

Specs

Höyrynkehittimen teho: 850 W
Silitysraudan teho: 850 W
Lautavastuksen teho: 600 W
Laudan koko: 114 × 26-43 cm
Korkeus: 85 - 110 cm
Vesisäiliön tilavuus: 2,2 l
Katso myös:Hoitovälineet