Takuuvaihtokoneet

Meillä on myymälässämme esillä kotitalouden käytetyt saumurit ja peittarit eli takuuvaihdokit. Laajasta valikoimastamme löydät myös uudet ompelukoneet, saumurit ja teollisuusompelukoneet.

  • Jokainen kone on täyshuollettu (arvo > 78,- €)
  • Takuuaika 1 – 5 vuotta
  • Wanhoista luotettavista ”rautarouvista” kerran käytettyihin halpiskertakäyttömuovikoneisiin
  • Hinnat 75€  alkaen
  • Tervetuloa vertailemaan – takuuvaihtokoneet odottavat teitä
takuukäytetyt ompelukoneet

Mitä tehdä vanhalle koneelle, jolle ei enään ole käyttöä???

Tuo se meille – kierrätämme koneet vastuullisesti* eteenpäin ja hyödynnämme osia uusiokäyttöön. Hyvistä kunnostettavista koneista saat korvauksena lahjakortin tai jopa rahaa.

Tuo kone näytille, soita tai laita viestiä:   myynti@espoonkone.fi

*) Vastuullinen kierrättäminen, mitä se on? Sähkö- ja elektroniikkaromun eli SER-kierrätyksestä yleisesti voit lukea täältä. Meille ompelukoneen vastuullinen kierrättäminen tarkoittaa taas sitä, että hyödynnämme ja kierrätämme ihan oikeasti ompelukoneen ns. viimeiseen asti.

Saamiemme tietojen mukaan näin ei valitettavasti käy ompelukoneille, jotka viedään kierrätyskeskuksiin taikka jäteasemille. Sillä kun ompelukoneet viedään kierrätyskeskukseen, on niissä yleensä jokin oleellinen puute tai tekninen vika, miksi ompelukone on aikanaan hylätty.

Vaikka henkilökunnalla olisikin riittävä asiantuntemus ompelukoneen kuntoon saattamisella, niin pelkällä työllä ilman varaosia ja tarvikkeita se ei välttämättä ole mahdollista. Näin kierrätettävissä oleva ompelukone joutuu turhaan romutettavaksi.