Huolto

OMPELUKONEEN JA SAUMURIN HUOLTO SEKÄ KORJAUS, ONNISTUU MEILTÄ MERKISTÄ RIIPPUMATTA – TAKUULLA

Huolto ja varsinkin säännöllinen ompelukoneen huolto pitää ompelukoneesi tai saumurisi tomintavarmana, silloin kuin sinä sitä eniten kaipaat. Huolto pidentää myös koneen elinikää, joten parin kympin sijoitus / vuosi on sijoitus tulevia vuosia varten.

Huollamme sekä uudet että hyvinkin vanhat ompelukoneet merkistä riippumatta, joten aina kannattaa tuoda ompelukone meille ilmaiseen arviointiin, ennenkuin päättää tehdä jotain peruuttamatonta.

Jos olisitte vakaasti sitä mieltä, että ompelukoneenne joutaa verkon painoksi, niin tässäkin tapauksessa kannattaa ehdottomasti kääntyä meidän puoleen ja tuoda ylimääräiseksi koitunut taakka meidän kierrätettäväksi. Annamme jokaisesta tuodusta koneesta pienen yllätyslahjan ja näin voitte varmistaa sen, että koneenne tulee kierrätettyä asianmukaisesti.

Ompelukoneen huolto


*) Takuu kattaa huollon ja korjauksen työn osuudelta. Takuun voimassaolo edellyttää, että asiakas esittää suorituskuitin ja takuuvaatimuksen takuuajan puitteissa ja toimittaa koneen liikkeeseemme. Takuu ei kata käyttäjän vastuulla olevaa laiminlyöntiä, kuten käyttöohjeiden vastainen käyttö (väärä langoitus, väärien neulojen / puolien asennus / käyttö jne.) tai käytössä tulleen nukan tai lankojen aiheuttamien tukkeumien korjaustöitä. Takuun piiriin ei myöskään kuulu normaalissa käytössä kuluvien osien kuten lamput, neulat, puolat, jalkasäätimet, siepparit, nivelet, rattaat, hihnat jne. kulumisia tai särkymisiä.


Huollamme mm. seraavat merkit:
Adler, Babylock, Bernette, Bernella, Bernina, Brother, Electrolux, Elna, Eva, Huskystar, Husqvarna, Janome, Juki, Necchi, Pfaff, Pernella, Riccar, Rimoldi, Royal, Singer, Tikka, Toyota, Viking, Yamata.